fredag 10. august 2007

Nicknames

I Australia er det tradisjon å ha et kallenavn, så omtrent alle har et. Det måtte selvfølgelig jeg også ha, så her går jeg under navnet Andy :) Mange vet ikke engang mitt egentlig navn :p

De aller fleste putter O eller Y etter for/etternavn, eller forkorter det; Michael Brown = Browny. Matt Paul = Pauly. Elizabeth = Lizzy. Jennifer = Jenny/Jen. Jackson = Jacko. Angus = Gus. Jessica = Jess. You get the idea.. :)

1 kommentar:

Hanna sa...

Hei Andrea. Hører du koser deg og det er toppers! Alt ser nydelig ut. Alt fra rommet til skolen din til stranda...ALT!

Tror ikke jeg helt vet hva jeg snart skal gjøre, så jeg er kjempe spent. Mye har sikkert å gjøre med at jeg ikke har fått vertsfamili ennå. Hele denne bloggen har allikevel klart å berolige meg en god del.

He he, jeg liker ikke si det, men hva var det jeg sa...det kom til å gå fint å få seg nye venner. Jeg tror jeg sa noe som: " Det går så fint så...hvem har vel ikke lyst til å være venner med deg?!"

Kult med nickname! Husker vi spøkte med forslaga vertsfamilien din hadde sendt deg på mail da du overnatta hos Mari og meg. Nå har du tatt ett av de! Jeg er bare så glad på dine vegne!

Trenger vel egentlig ikke si håper du har det bra, for det høres ut som om du har det. Har tenkt mye på deg og hvordan det må være for deg å oppleve så mye nytt, og nå vt jeg det til en viss grad.

Men som sagt, håper du har det toppers. Kjempe glad i deg vennen og savner deg!

Våte klemmer (Regner nesten konstant, og nå tordnet det!!!) fra Hanna.

PS: hvordan fikk du oppretta denne sida og hvordan gjorde du alt sammen så stilig?? Har lyst til å gjøre det samme! Det er vel greit??...hmmm joa det tror jeg det er. bare send en mail eller noe om hvordan så hadde jeg vært kjempe super duper glad.